Font size

Канцеларија за ИТ и еУправу вас позива на #CodeGovernment Hackathon

obavestenje

Канцеларија за ИТ и еУправу у сарадњи са Кабинетом председника Владе и Иницијативом Дигитална Србија организује #CodeGovernment Hackathon намењен унапређењу корисничког искуства на Националном Порталу еУправа. Хакатон ће се одржати од 25. до 27. маја у Стартит Центрима у Београду и Новом Саду и простору Дели у Нишу.

Ако волите да програмирате, иновативни сте и спремни да прихватите изазов и приближите администрацију грађанима ”на клик” пријавите се са својим тимом и посветите 48 сати мапирању новог дигиталног пута електронске управе ка грађанима - #CodeGovernment.

Национални Портал еУправа је централна тачка приступа електронским услугама органа јавне управе.

Коме је намењен овај Хакатон?

#CodeGovernment Хакатон намењен је свима који имају искуства у креирању и дизајнирању софтверских решења са фокусом на UI/UX и web сервисе.

Циљ и награде

Циљ Хакатона је израда софтверског и концептуалног решења у складу са Пројектним задатком који ће бити доступан одабраним учесницима на дан Хакатона, а ради добијања новог Решења као дела Портала еУправа које ће олакшати комуникацију грађана са јавном администрацијом и омогућити приступ електронским услугама грађанима и привреди.

У сваком од три града у којима се Хакатон одржава, победничком тиму биће додељена награда – ваучер у вредности од по 2.500$ у динарској противвредности за куповину у продавницама технике. Награде ће бити обезбеђене од стране Канцеларије за ИТ и еУправу, а тимове у сваком граду ће оцењивати комисија, која је дефинисана у Правилнику за учешће у #CodeGovernment Хакатону.

Пријава

Пријављивање тимова траје од 25. априла до 13. маја 2018. године у 15 часова на следећем линку codegovernment.ite.gov.rs.
Ако волите изазове пријавите свој тим. Селекцију кандидата вршиће Канцеларија за ИТ и еУправу. Изабрани тимови учествоваће у завршном догађају - #CodeGovernment Хакатон.

Правилник за учешће на #CodeGovernment Хактону можете пронаћи овде.

Koнтакт

Адреса: Александра Медведева 14, 18106 Ниш

Тел: +381 (18) 529-105

Факс: +381 (18) 588-399

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПИБ: 100232259

Текући рачун: 840-1721666-89