Font size

Сарадња са компанијом „Џонсон електрик“

Студенти Електронског факултета у Нишу имаће прилику да стручну праксу обављају у компанији „Џонсон електрик“. Ово је резултат уговора о пословно-техничкој сарадњи потписаног између Електронског факултета и компаније „Џонсон електрик“.


Након посете студената Електронског факутета у Нишу компанији „Џонсон електрик“, пре пар месеци, када су студенти имали прилику да виде како функционише једна од водећих компанија у граду, наш факултет је сада сарадњу са овом компанијом подигао на виши ниво.

 

studenti-poseta-dzonsonu

 

У петак, 14. септембра потписан је уговор о пословно-техничкој сарадњи, а овим уговором, који је испред Електронског факултета потписао декан проф. др Драган Јанковић са менаџментом компаније, утврђују се циљеви, предмет и начин дугорочне пословне сарадње између два успешна колектива у нашем граду.

 

potpisivanje-ugovora-je

 

Сам уговор допринеће сарадњи две стране у области делатности високог образовања, а чији је циљ унапређење наставе и научноистраживачког рада. Такође, обезбеђена је сарадња у погледу организовања стручне праксе, односно практичне наставе студената факултета у погонима Компаније, као и сарадња у реализацији научноистраживачких, развојних и иновационих пројеката на националном и међународном нивоу.

 

 

Koнтакт

Адреса: Александра Медведева 14, 18106 Ниш

Тел: +381 (18) 529-105

Факс: +381 (18) 588-399

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПИБ: 100232259

Текући рачун: 840-1721666-89