Font size

Амбасадор САД посетио Електронски факултет

Амбасадор Сједињених Америчких Држава у Србији, Кајл Скат, посетио је Електронски факултет у Нишу. Његова екселенција је поред састанка са деканом, проф. др Драганом Јанковићем, искористила ову прилику да се упозна са могућностима наше установе и разговара са студентима.

Први амерички амбасадор који је посетио Електронски факултет у Нишу, обишао је и новоизграђени Центар за иновативно предузетништво младих и том приликом рекао да је импресиониран оним што је видео.

 

„Ваши инжењери и програмери су већ познати у свету, али уколико могу да развију предузетништво и да привлаче више инвестиција у Ниш, млади људи ће остајати овде, а то је оно што је најважније“, истакао је Кајл Скат.

 

ambasador-sad-1

 

 

Декан Електронског факултета, проф. др Драган Јанковић, изразио је своје задовољство поводом ове посете. „Ја се искрено надам да је оно што смо у овом кратком времену успели да представимо Његовој екселенцији довољно добар разлог да у наредном периоду више пута поново буде наш гост како би отпочели неку нову сарадњу“, поручио је Јанковић.

Koнтакт

Адреса: Александра Медведева 14, 18106 Ниш

Тел: +381 (18) 529-105

Факс: +381 (18) 588-399

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПИБ: 100232259

Текући рачун: 840-1721666-89