Font size

2017

Финалиста IEEE R8 SPC 2018

Финалисти светског такмичења IEEE R8 Student Paper Contest 2018 су Марко Михајловић, студент Електронског факултета из Ниша и Никола Поповић, студент Електротехничког факултета Београд.

Њихов рад под називом „Fooling a neural network with common adversarial noise“ проглашен је као најбољи на изборном такмичењу- конференцији студентских пројеката.

Опширније...

Амбасадор САД посетио Електронски факултет

Амбасадор Сједињених Америчких Држава у Србији, Кајл Скат, посетио је Електронски факултет у Нишу. Његова екселенција је поред састанка са деканом, проф. др Драганом Јанковићем, искористила ову прилику да се упозна са могућностима наше установе и разговара са студентима.

Опширније...

Нерадни дани за време новогодишњих и божићних празника

За време новогодишњих и божићних празника Електронски Факултет неће радити у периоду од 30.12.2017. године до 07.01.2018. године.

Први радни дан после празника је понедељак, 08.01.2018. године.

Опширније...

Признање за усавршавање науке и струке

Саобраћајни факултет Универзитета у Београду доделио је, на 35. Симпозијуму о новим технологијама у поштанском и телекомуникационом саобраћају – ПосТел 2017, плакету Електронском факултету у Нишу, као посебно друштвено признање за дугогодишњу подршку и заслуге у организацији, као и доприносу перманентном усавршавању науке и струке из области поштанског и телекомуникационог саобраћаја.

 

Опширније...

Обележен Дан Електронског факултета

Електронски факултет у Нишу обележио је 57. година постојања.

Опширније...

Недеља обележавања 57 година постојања и рада факултета

Ове недеље Електронски факултет у Нишу обележава 57 година постојања и рада.

Опширније...

Дан отворених врата и јубиларна 10. IEEESTEC Конференција студентских пројеката

У недељи обележавања 57 година постојања и рада, Електронски факултет у Нишу ће у четвртак 23.11.2017. организовати ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА (Open Day) заједно са јубиларном 10. IEEESTEC Конференцијом студентских пројеката.

Опширније...

Продужен рок за стипендирање студената на универзитету "Нова де Лисбоа" у Лисабону

Рок за пријаву на Ерасмус+ конкурс за стипендирање студената и наставника на универзитету "Нова де Лисбоа" у Лисабону продужен је до 17. новембра 2017. године.

 

Опширније...

Пројекат “Пут младог предузетника” у посети Електронском факултету у Нишу

Удружење Привредни форум ове зиме реализује пројекат “Пут младог предузетника”, финансиран од стране Министарства омладине и спорта. У оквиру пројекта реализују се предавања у свим универзитетским градовим Србије, као и Сајам омладинског предузетништва.

 

Информативно едукативна серија предавања у оквиру пројекта намењена је промоцији примера добре праксе, младих успешних предузетника као и промоцији програма Сајма омладинског предузетништва. Предавање у Нишу ће се одржати 08.11.2017. на Електронском факултету, а сама посета подржана је и од стране Центра за иновативно предузетништво младих. Почетак предавања заказан је за 17:00 часова у свечаној сали.

 

put-mladog-preduzetnika

 

На самим предавањима у фокусу је млади предузетник који представља своју причу о путу до успеха и преноси искуство студентима. Поред тога, представник Привредног форума младих ће студентима представити програм Сајма омладинског предузетништва као и кратак досадашњи рад на пољу омладинског предузетништва. Предавања ће бити интерактивно организована, што значи да ће учесници имати прилику да добију одговоре на сва питања која пре нису имали коме да поставе.


Отворена су за све младе људе који желе да раде на себи, науче нешто ново и који виде себе као будећег младог предузетника спремног да се суочи са свим потенцијалним препрекама на путу који га чека.


За све додатне информације пратите друштвене мреже Привредног форума младих или контактирајте организацију на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .
Агенда ће бити доступна на нашим друштвеним мрежама недељу дана пред почетак догађаја.

 

Koнтакт

Адреса: Александра Медведева 14, 18106 Ниш

Тел: +381 (18) 529-105

Факс: +381 (18) 588-399

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ПИБ: 100232259

Текући рачун: 840-1721666-89